Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τριάρα» σε Πανιώνιο με «χατ-τρικ» Αναστό! (Video)

Σαν σήμερα το 1986 ο Ολυμπιακός με  τοπ-σκόρερ τον τεράστιο Νίκο Αναστόπουλο θριάμβευσε με 1-3 του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη στην κούρσα του προς την κατάκτηση του πέμπτου επαγγελματικού πρωταθλήματος.

 

Με μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με 3-1 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος θριάμβευσε με 3-1 των «κυανέρυθρων» στην Νέα Σμύρνη έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και τοπ-σκόρερ τον Νίκο Αναστόπουλο συνεχίζοντας ακάθεκτος την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του πέμπτου επαγγελματικού πρωταθλήματος!

Ο … άνθρωπος με το μουστάκι, ο κατά πολλούς κορυφαίος Έλληνας επιθετικός των τελευταίων 35 και … πλέον ετών, μετέτρεψε εκείνη την αναμέτρηση σε προσωπικό σόου, αφού με τρία δικά του γκολ αντάξια της σπουδαίας του κλασης (10’, 34’, 40’) είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην σπουδαίας σημασίας νίκη.

Το μόνο που κατάφερε ο Πανιώνιος ήταν να μειώσει το σκορ στο 71’ με τον Νίκο Τσιαντάκη, ο οποίος έπειτα από έναν ακριβώς χρόνο πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button