Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέχει» με 117 ο Θρύλος!

 

Την 117η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του σες ματς κανονικής περιόδου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός χάρη στο άνετο 69-55 επί του Άρη, κλείνοντας μία εννιαετία αήττητος στο κάστρο του.

 

Σε … υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον Άρη!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποδίδοντας ελκυστικό μπάσκετ , ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησαν των «κιτρινόμαυρων» πολύ εύκολα, όπως μαρτυρά το τελικό 69-55 για την 18η αγωνισιτκή της Α1 και παρέμειναν ακάθεκτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέβαλαν για ακόμη μία φορά τον …νόμο τους ΣΕΦ διευρύνοντας το εκπληκτικό ρεκόρ, που έχουν δημιουργήσει και τους θέλει να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα για 117η διαδοχική φορά σε ματς της κανονικής περιόδου στο «παλατάκι» του Φαλήρου!

Μάλιστα, με την ευρεία νίκη κόντρα στο  συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το αήττητο για διάστημα εννιά ετών! Ρεκόρ, το οποίο μοιάζει ακατάρριπτο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που είχε βρει τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα στο ΣΕΦ σε παιχνίδι κανονικής περιόδου ήταν στις 17 Φεβρουαρίου του μακρινού 2008, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί από τον ΠΑΟ με 64-82…

Έκτοτε, ο Θρύλος αναγκάζει τους αντιπάλους του να φεύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια από το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε ματς κανονικής σεζόν!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button