ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Τρένο» ο Θρύλος!

Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 7-4 και διατηρήθηκαν ακλόνητοι στην κορυφή του Α’ ομίλου.

 

Την ξέφρενη κούρσα του στο φετινό Champions League συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός περνώντας με θριαμβευτικό τρόπο ακι από το Βελιγράδι, όπου επικράτησε της Παρτιζάν με 7-4 για την 11η αγωνιστική του Α’ Ομίλου!

Αποτέλεσμα, που επέτρεψε στους πρωταθκλητές Ελλάδας να διατηρηθούν ακλόνητοι στο ρετιρέ υτου Α’ Ομίλου και πλέον να φουλάρουν ολοταχώς προς την επιστροφή τους στην κορυφή του ευρωπάικού πολο!

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του 19ου Κυπέλλου Ελλάδας οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για πολύ μεγάλα πράγματα

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελονέτα.

Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε για μία ακόμα φορά εξαιρετική άμυνα και για να δεχτεί το πρώτο του τέρμα έπρεπε να περάσουν 17 λεπτά με τον Μανόλιοβιτς να μειώνει σε 4-1. Οι ερυθρόλευκοι έτσι έκαναν απλά διαχείριση του χρόνου μέχρι το τέλος και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 7-4.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Δερβίσης με τρία τέρματα.

 

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 1-1, 3-3

Παρτίζαν: Γιάνκοβιτς 1, Μανόλιοβιτς 1, Ραντάνοβιτς 1, Ακσεντίγεβιτς 1

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μουρίκης 2

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button