ΜΠΑΣΚΕΤ

To Τοp-5 της … θρυλικής «μαγείας»! (Video)

Απολαύστε στο παρακάτω λαχταριστό video τις πέντε καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού από τους συναρπαστικούς προημιτελικούς κόντρα στην Αναντολού Εφές.

 

Ο Ολυμπιακός τα είχε … όλα στις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης με την Αναντολού Εφές και πανηγύρισε πανάξια και δικαιότατα την πρόκρισή του στο Final-4 της δικής του Πόλης, όπου ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έβαλαν σφυγμό, αντίδραση, πάθος, αλλά και υψηλό μπασκετικό IQ τις στιγμές, όπου η μπάλα «έκαιγε», με άμεση συνέπεια να ανατρέψουν την σειρά και να πανηγυρίσουν στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ την πρόκριση που τόσο πολύ άξιζαν.

Το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube ανέδειξε τις πέντε κορυφαίες φάσεις, που μας χάρισαν απλόχερα οι πρωταθλητές Ελλάδας στους προημιτελικούς κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Πρωταγωνιστές κατά χρονική σειρά ο  Νίκολα Μιλουτίνοφ σε δικό του κάρφωμα στον πρώτο προημιτελικό του ΣΕΦ, ο Βασίλης Σπανούλης, που με τρίποντο από τα εννιά μέτρα «πυροβολεί» το τουρκικό καλάθι, ο Κεμ Μπιρτς, που «απογειώνεται» και … κατεβάζει τον διακόπτη.

Ακολουθεί ο Έρικ Γκριν, που με τρίποντη βόμβα έπειτα από κλέψιμο γράφει το 76-67 στο πέμπτο προημιτελικό του ΣΕΦ, αλλά και η ασύλληπτη συνεργασία Σπανούλη-Μπιρτς στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου του τέταρτο προημιτελικού του «Αμπντί Ιπεκτσί», όπου ο Καναδός σέντερ καρφώνει με αυτοκρατορικό τρόπο, έπειτά από την εκπληκτική ασίστ του αρχηγού για το 38-37, δίνοντας το σύνθημα της τελικής αντεπίθεσης για το 62-74 και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2!

Απολαύστε το σχετικό video

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button