Καλώς ήρθατε στο site μας

Το ευχαριστώ του Λάλα στον Χρήστο Θέο

Μια μεγάλη περιπέτεια για έναν από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας όποτε αυτή καλείται να δώσει φιλικά αλλά και σε εκδηλώσεις, τον Γιάννη Λάλα, έλαβε αίσιο τέλος με την συνδρομή της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος άσσος του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα στην Λήμνο ήταν ο μεγάλος άτυχος, καθώς υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα, ζημιά πολύ μεγάλη η οποία όμως αποκαταστάθηκε πλήρως από τον θαυματοποιό γιατρό, τον επίγειο Θεό του Ολυμπιακού, τον κύριο Χρήστο Θέο.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού χειρούργησε με επιτυχία τον Γιάννη Λάλα το απόγευμα της Δευτέρας και σήμερα αναμένεται να του δώσει και εξιτήριο αφού όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Ο ίδιος ο Λάλας ευχαρίστησε μέσω του Redaroume τον γιατρό του Ολυμπιακού που του παρείχε τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του για να του αποκαταστήσει την πολύ μεγάλη ζημιά, την ερυθρόλευκη οικογένεια και το Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού με πρώτους τον Πρόεδρο Γιώργο Δαρίβα, τον Γ.Γ. Αντώνη Γλύκα και το σύνολο των ποδοσφαιριστών που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του σε αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή. Τέλος, ο βετεράνος άσσος ευχαρίστησε και τους κ.κ. Παντελή και Σπύρο Μπούμπουρα, οι οποίοι πρωτοστάτησαν μαζί με τους Βετεράνους στην διεξαγωγή του φιλικού στην Λήμνο αλλά και για την πολύτιμη οικονομική συνδρομή τους.

Κι εμείς εδώ, από το Redaroume του ευχόμαστε περαστικά, ταχεία ανάρρωση και πολύ γρήγορα να τον δούμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ανδρέας Μπονόβας με τον Γιάννη Λάλα στο Metropolitan λίγο πριν το εξιτήριο του δεύτερου

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *