ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους πήρε στο … ψιλό κι ο Σκίμπε!

Αστειευόμενος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι δεν θα κρατάει … όπλο στα χέρια του, «φωτογραφίζοντας» τις «ομορφιές» του Ιβάν Σαββίδη στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, μιλώντας στον ελβετικό Τύπο με αφορμή το προσεχές φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ. .

Οταν ο Σκίμπε ερωτήθηκε για την περίφημη φωτό με τον Ιβάν Σαββίδη και το όπλο που φαινόταν στην κοινή θέα, απάντησε με χιούμορ:«Όχι, δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. Εγώ εκτελώ μόνο με τη μπάλα. Ένα από τα αδέλφια μου εργάζεται στη Γερμανία με την αστυνομία. Εκείνη την εποχή, ήθελαν να καταταχθώ στο στρατό και εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο πλαίσιο της εκστρατείας αθλητικής προώθησης. Αλλά λίγο πριν από αυτό, έπαθα ρήξη χιαστού».

Οπως έχετε καταλάβει οι σκηνές, που γύρισαν το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες πίσω και το «έριξαν» στα μάτια της ποδοζσφαιρικής Ευρώπης κι όχι μόνο κάνουν το γύρο του  Κόσμου και κάποιοι κοιμούνται τον ύπνο του Δικαίου.  Συνεχίστε έτσι, κάποιοι στον βωμό της .. δήθεν εξυγίανσης! Μπορείτε ακόμη χειρότερα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button