ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα άραγε;(Video)

Το τι ζούμε στο Ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένο και το χουμε πει και γράψει 1000 φορές. Εχουν “ανέβει” βίντεο ,υπάρχουν φωτογραφίες, έχουμε βιώσει πιθανούς και απίθανους τύπους για να χάσει ο Ολυμπιακός πρωταθλήματα για να δικαιώνεται ο “Φάρος”. Γράφει ο Redistas.

Τελευταίο κρούσμα το ματς με τον Προμηθέα. Εκεί όπου  ηι διαιτητική τριάδα έκανε πολλά όμορφα για να αποτρέψει τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη. Μπορούμε να πούμε και να γράψουμε πολλά αλλά ας μείνουμε στα τελευταία τριάμιση δεύτερα..Εκεί όπου παρά το Instant replay που φαίνεται ότι ο Παπανικολάου δεν πατάει γραμμή  η μπάλα δίνεται στους Πατριονούς για να έχουν την τελευταία επίθεση.

Εκεί, ο Λίποβι αστοχεί σε σούτ δύο πόντων και όχι τριών μιας και πάταγε γραμμή ,ενώ  στη συνέχεια ,ο Χολ έκανε  βήματα μέχρι να πάρει θέση για το τρίποντο στο οποίο αστόχησε.

Εν κατακλείδι, πέρα απο τις σφαγές στα ντέρμπι “αιωνίων” που έχει υποστεί ο Ολυμπιακός πλέον  βλέπουμε όμορφα πράγματα και σε άλλα ματς.  Να θυμηθούμε, μεταξύ άλλων, το φάουλ που δεν δόθηκε  στον Λε Ντέι , ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και ακόμα και τώρα κουβαλάει το τραύμα του ; Να θυμηθούμε τη φάση στο ΣΕΦ με τον Στρέλνιεκς που πέρασε απο συμπληγάδες πέτρες  μέχρι να του δοθούν βήματα και αφού ο ίδιος υπέστη διάσειση και έχασε όλο το υπόλοιπο ματς.

Αλήθεια εν όψει ντέρμπι στις  13-2 για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας  που απο πλευράς  διαφόρων τύπων “πράσινων αποχρώσεων” ακούγονται και γράφονται  σε Social Media  πολλά τι θα δούμε; Ισως θα ξεκινήσουμε με πέντε φάουλ του Μιλουτίνοφ  πριν ξεκινήσει το ματς; Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού δεν θα πρέπει να επιτρέψει ούτε  σφαγή να γίνει   και αν γίνει κάτι τέτοιο να πάρoυν την ομάδα και να φύγουν  μη συμμετέχωντας στο πάρτι του “Φάρου”…

https://www.facebook.com/redaroume/videos/1258626354288271/

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button