ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελικά το… καταφέρατε, για μία μόνο εβδομάδα!

Άιντε! Τελικά θα έχουν να το υπερηφανεύονται οι αντίπαλοί μας έστω και για μία φορά. Συγκεκριμένα θα έχουν να το υπερηφανεύονται όχι για μία φορά, αλλά για μία ολόκληρη εβδομάδα. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε πει πως στον Ολυμπιακό ισχύει το “μόνοι μας και όλοι σας”; Πόσες και πόσες φορές μετράμε και ξαναμετράμε τα πρωταθλήματα που έχουμε μόνοι μας και τα παραθέτουμε με εκείνα των αντιπαλων και λέμε τόσα μόνοι μας και τόσα όλοι μαζί οι υπόλοιποι;

Ε λοιπόν ήρθε η μεγάλη στιγμή που… όλοι οι άλλοι κατάφεραν να φτάσουν τον Ολυμπιακό. Και για να μην τους αδικούμε που λέμε “μία νύχτα μας όλη η ιστορία τους”, να το παραδεχθούμε! Έξι νύχτες μας, όλη τους… η βδομάδα!

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι! Ποια ευρωπαϊκή ομάδα, ή γενικότερα, ποιος σύλλογος δίνει έξι (!!!) ευρωπαϊκά παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Για να ακριβολογούμε, ποιος δίνει πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια και έναν τελικό Σούπερ Καπ Ευρώπης μέσα σε μία εβδομάδα; Πολύ σωστά το μαντέψατε! Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της χώρας και εκ των κορυφαίων της Ευρώπης. Τα κορίτσια και οι άνδρες έχουν τους αγώνες τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βόλει. Σημειώσατε “δύο”. Άνδρες και γυναίκες στο μπάσκετ έχουν τους αγώνες τους στις αντίστοιχες Ευρωλίγκες. Σημειώσατε “δύο”. Ποδόσφαιρο και πόλο έχουμε ματς με… πράσινα κόντρα σε Μπέτις για Γιουρόπα Λιγκ και Φερεντσβάρος για τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ! Σημειώσατε… άλλα δύο!

Βγάλαμε σούμα; Έξι αγώνες!

Και επιτέλους, οι αντίπαλοι άμα ενωθούν μας φτάνουν! Από μία μπάλα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, από ένα μπάσκετ επίσης μαζί με τον Παναθηναϊκό και ένα βόλεϊ ο ΠΑΟΚ. Άιντε το κατάφεραν να μας φτάσουν, κι αυτό όλοι μαζί!!! Σε αναμετρήσεις εβδομάδας εννοούμε, γιατί σε τίτλους είναι κάπως… δύσκολο να επιτευχθεί για τις προσεχείς… δέκα γενιές!!!!!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button