ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια του Final-4 της Euroleague

Ξεκίνησε ήδη η διάθεση των εισιτηρίων του Final-4 που θα πραγματοποιηθεί στη Βιτόρια τον προσεχή Μάιο

 

Η διάθεση των εισιτηρίων που αφορούν το επερχόμενο Final-4 της Βιόρια και συγκεκριμένα το «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» ξεκίνησε από το μεσημέρι της Τρίτης (6/11).

Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αδημονούν να δουν την αγασπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στη τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκα της ιστορίας της.

Όσα εισιτήρια διατέθηκαν στην πρώτη φάση, το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου, εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και τα οποία αφορούσαν όσους είχαν προτεραιότητα. Δηλαδή τον κόσμο που προμηθευτεί και τα προηγούμενα χρόνια εισιτήρια για Final-4 αλλά και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Όπως ανέφερε η Ευρωλίγκα υπάρχουν 14 διαφορετικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα οι τιμές ξεκινούν από τα 185€ και φτάνουν έως και τα 535€ όπου συμπεριλαμβάνεται πακέτο και των τεσσάρων αγώνων. Με το 80% των εισιτηρίων της διοργάνωσης να διατίθεται για τις ανάγκες του κοινού ενώ το υπόλοιπο 20% θα δοθεί για τα Μέσα, τους χορηγούς κι άλλες δραστηριότητες, όπως και για τις ομάδες που θα δώσουν το «παρών».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button