ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα για Ρέτσο

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο  του Ολυμπιακού αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.  Και πριν ακόμα προλάβει καλά- καλά  να παίξει στους Πειραιώτες είχε ένα καλό όνομα με τις ομάδες του Εξωτερικού να τον έχουν σκανάρει για τα καλά.

Ο Μπέντο του έδωσε την ευκαιρία να παίξει, αποδείχτηκε όχι μόνο ..πολυεργαλείο αλλά και πολυθεσίτης παίζοντας σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και  στη μεσαία γραμμή και όντας ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, έγινε ακόμα πιο γνωστός  και βέβαια ανέβηκε σε τεράστιο βαθμό η χρηματιστηριακή του αξία.

Οι σύλλογοι  που τον θέλουν είναι ουκ ολίγοι και ένας από αυτούς είναι η Μπάγερ του Λεβερκούζεν.  Που δίνει, πραγματικά τα ρέστα της για να κάνει δικό της τον  Ελληνα αμυντικό  και τον Ρούντι Φέλερ να ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και στο ματς με την Παρτίζαν για να καταθέσει πρόταση στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Και μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το ποσό ξεπερνάει τα 15.000.000 Ευρώ.  Ολα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα πει όχι  στις “Γερμανικές Σειρήνες”, αλλά πρώτα υπάρχει ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ και βέβαια η εξεύρεση πιθανού αντικαταστάτη  του νεαρού και μετά όλα τα άλλα..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button