ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τί να τον κάνει τον Αραούχο όταν…

Νέες ειδήσεις έρχονται να δουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν ακόμη έναν παίκτη της ΑΕΚ ο οποίος φαίνεται να μην θέλει να συνεχίσει σε αυτή την ομάδα για να επιστρέψει σε εκείνη που ανήκει. Ο λόγος για τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι θέλει να αφήσει την ΑΕΚ όπου αγωνιζόταν δανεικός για να γυρίσει ξανά στην Λας Πάλμας.

Παρότι πολύ θα βγουν να ειρωνευτούν ότι “να η ΑΕΚ που κρατάει όποιον παίκτη θέλει και πως κανείς δεν φεύγει”, εμείς θα πούμε το δίκαιο και το ορθό! Ασφαλώς οι δηλώσεις του Αραούχο είναι κατασκευασμένες! Πως είναι δυνατόν να θέλει να αφήσει την ομάδα που όλοι οι αστέρες του ποδοσφαίρου θέλουν α φορέσουν την φανέλα της. Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα; Όταν όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη θέλει να μετακομίσει στην Ένωση, πως μπορεί κάποιος να θέλει να φύγει. Αλλα στην πραγματικότητα ξέρουμε τι είναι. Ο Αραούχο δεν μπορεί να δεχθεί την απόρριψη και για αυτό βγήκε και τα είπε. Η ΑΕΚ μπορεί να φέρει όποιον μα όποιον θέλει.

Ήδη έξω από την πόρτα της “σφάζονται” παιχταράδες όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Γκριζμάν, ο Σαλάχ, ο Ντιμπάλα, ο Πογκμπά και τόσοι άλλοι. Συγνώμη Σέρχιο!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button