ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλλυπητήρια και από άλλες ομάδες

Πολλές ήταν οι ομάδες που εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήριά τους με αφορμή το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, μία είδηση που στο άκουσμά της σκόρπισε τη θλίψη σε άπαντες. Σε τέτοιες στιγμές δεν χωρούν οπαδικές προτιμήσεις και αξίζει να αναφερθεί πως αρκετές ομάδες συμπεριλαμβανομένων Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την αιφνίδια απώλεια του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού

Δείτε τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ΠΑΕ και ΚΑΕ των εν λόγω συλλόγων:

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή», αναφέρουν οι «πράσινοι».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τα θερμά συλληπητήρια από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στους οικείους του εκλιπόντος, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

ΠΑΕ Αρης: Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

ΚΑΕ Αρης: «H ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του Σωκράτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button