ΒΟΛΕΪΜΠΑΣΚΕΤ

«Συγχαρητήρια στις γυναίκες!»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ γυναικών για την σπουδαία κατάκτηση του Challenge Cup επί της Μπούρσασπορ εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Η οικογένεια του Ολυμπαικού πανηγυρίζει από το απόγευμα της Τετάρτης την πανάξια κατάκτηση του Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ γυναικών

Έχοντας πληροφορηθεί το έπος της των κοριτσιών του Μπρανκο Κοβάτσεβιτς στην Προύσα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, παρά και την ανησυχία για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει διαφορετικά τις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια! Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών που σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να πάρει στο ΣΕΦ το Challenge Cup» ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», για να προσθέσει

«Θεωρώ ότι έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, ανοικτό. Μετά το πέμπτο λεπτό η άμυνά μας δυνάμωσε, πήραμε μια διαφορά και με καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια και στην 2η και την 3η περίοδο, όπου περιμέναμε την αντίδραση του Λαυρίου, κοντρολάραμε το ματς.

Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να δείξει τον πλουραλισμό που έχει ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα με καλή οργάνωση από τον προπονητή της. Όμως, σήμερα η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, αποδιοργάνωσε το παιχνίδι του Λαυρίου και για αυτό πήραμε μια διαφορά που μας έδωσε τη νίκη.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον κόουτς. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά από αυτό θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button