ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Τους παίκτες του συνεχάρη ο Γιώργος Ζαραβίανς για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε ακάθεκτος την προέλασή του και την αήττητη κούρσα του προς την κατάκτηση του τίτλου, θριαμβεύοντας του ΠΑΟΚ με 26-22.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Ζαραβίνας έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες του

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν δυο βαθμοί και μόνο. Ήμασταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καλύτεροι και πήραμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, μας δίνει περισσότερες πιθανότητες για την πρώτη θέση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, απλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κάτι γινόταν και κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν κάτω και από κάποιο σημείο και μετά κοιτάγαμε πως δεν θα πάρουμε ποινές. Το παιχνίδι είχε περισσότερες διακοπές από ότι χρειάζεται».

Αλβανός: «Είμαστε ξεκάθαρα το φαβορί»

Ο Αλέξης Αλβανός από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε, με έναν αντίπαλο που θα τον συναντήσουμε και αργότερα πολλές φορές. Ήταν μια νίκη ουσιαστικά για να κλειδώσουμε την πρώτη θέση από νωρίς. Αν και έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα είμαστε ξεκάθαρα το φαβορί. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε μια καλή διαφορά. Τρέξαμε πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που έπρεπε δείξαμε την εμπειρία που μας διακατέχει».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button