ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια»

xatzi-mpeno

Στους τομείς, που οδήγησαν την ομάδα Κορασίδων του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκαν οι αρχιτέκτονες της επιτυχίας Γιάννης Μπενόπουλος και Κώστας Χατζηδάκης.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στις Κορασίδες!

Οι δύο προπονητές του τμήματος Γιάννης Μπενόπουλος και Κώστας Χατζηδάκης, που οδήγησαν τις «ερυθρόλευκες» στην παραμονή στην κορυφή του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος το οποίο κατακτήθηκε για δεύτερη σερί χρόνια, εξέφρασαν μεταξύ άλλων την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου.

Μπενόπουλος: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

Ο Γιάννης Μπενόπουλος δήλωσε τα εξής: «Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή πορεία. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, τα κορίτσια το ήθελαν πάρα πολύ και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που το κατακτήσαμε.  Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια εργατικότητα και προσήλωση για το πρωτάθλημα των Νεανίδων που έχουμε σε δυο εβδομάδες».

Χατζηδάκης:  «Δουλεύουμε σωστά και μεθοδικά»

Ο Κώστας Χατζηδάκης υπογράμμισε : ««Είναι σημαντικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτάμε το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά και μεθοδικά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια τους όχι μόνο στην τελική φάση αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και το πολύ δύσκολο ωράριο της προπόνησης.  Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να μείνουν σε αυτό το μετάλλιο αλλά να το δουν σαν αρχή για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες επιτυχίες».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button