ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στόχος το… απόλυτο!

Αυτό που πάει να γίνει φέτος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο. Και λέμε μόνο προηγούμενο γιατί επόμενο είναι κάτι παραπάνω από σιγουρο ότι θα ξανάρθει αφού η ομαδα βαδίζει πλέον στα σωστά μονοπάτια εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το βόλεϊ γυναικών έπιασε λιμάνι, το βόλεϊ ανδρών επιτελους επέστρεψε στον πραγματικό αυτοκράτορα του αθλήματος μετά από τρία ολακερα χρόνια. Το μπάσκετ γυναικών ήρθε χθες μέσω… Κερατσινίου και κατέληξε στην τροπαιοθηκη του Ερασιτέχνη μας. Για να μην αρχίσουμε να λέμε για τα υπόλοιπα. Αν και τώρα που το είπαμε, γιατί να μην αρχισουμε; Υπάρχει άλλος σύλλογος που να κατάφερε τρεμπλ σε γυναικείο βόλεϊ; Όσο κι αν το αναζητήσαμε δεν το βρήκαμε, ίσως γιατί δεν υπάρχει. Πόλο γυναικών, μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ ανδρών πήραν και τα Κύπελλα. Και τώρα ερχόμαστε στο… καλό!

Με όλα αυτά που έχουμε δει φέτος και με την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του Ερασιτέχνη εντός και φυσικά εκτός συνόρων δεν είναι παράλογο ούτε πλεονασμός να τα θέλουμε… ολα!!!  Ότι απέμεινε να κατακτηθεί το θέλουμε! Και το θέλουμε πάρα πολύ! Τα κορίτσια του πόλο καθαρίζουν, πρώτα ο Θεος αύριο με το νταμπλ τους, το χάντμπολ ανδρών το θέλουμε αφού φουλαρουμε για τον τελικό και μη ξεχνάμε και στο πόλο ανδρών το τι έρχεται!!! Σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ναι! Τα θέλουμε ολα! Και αφού στο τέλος κάνουμε ένα ταμείο με τους τίτλους της χρονιάς θα γίνουμε και λογιστες βάζοντας τους κάτω να δούμε πόσο αναλογούν στην κάρτα φιλάθλου των 10 ευρώ!

Μόνο υπερηφάνεια για αυτόν τον Σύλλογο! Τιποτα άλλο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button