ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις επάλξεις ο Παπανικολάου!

Αισθάνθηκε καλύτερα ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του αποψινού κρίσιμου δεύτερου προημιτελικού κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Απίστευτη θέληση να αγωνιστούν στο αποψινό καθοριστικό ματς κόντρα στην Ζαλγκίρις επιδεικνύουν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, που θέτουν σε δεύτερη μοίρα την υγεία τους μπροστά στην κρισιμότητό του.
Θέλουν όσο τίποτε άλλο να δώσουν την ώθηση στην ομάδα, ώστε να φτάσει στην νίκη, που θα της επιτρέψει να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να πάει αποφασισμένη για όλα στο Κάουνας!
Εξαίρεση από το γενικότερο κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ αισθάνθηκε καλύτερα στο πρωϊνό χαλάρωμα της Παρασκευής (20/4) , αφού οι πόνοι είχαν υποχωρήσει από την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί κι έτσι τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για πολύ χαρμόσυνο νέο, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται όσο τίποτε άλλο την ενέργεια, την πίστη και το πάθος, που βγάζει στο παρκέ ο διεθνής φόργουορντ
Ο «Air Pap» δεν κρατιέται και π είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Την ίδια στιγμή οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργος Πρίντεζης, θα… σφίξουν επίσης τα δόντια και θα τεθούν αντιμέτωποι της Ζαλγκίρις, με στόχο το 1-1.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button