ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Ορεστιάδα για το «6Χ6»

75a88f_team1

Αποφασισμένος ο Ολυμπιακός για την έκτη του συνεχόμενη νίκη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ακριτική ομάδα (26/11 -19:00).

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από το σερί των επιτυχιών του, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με προορισμό την Ορεστιάδα, για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησή του απέναντι στην τοπική ομώνυμη ομάδα (26/11 – 19:00) για την έκτη αγωνιστική της Α1

Ξεκάθαρος στόχος των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί που τον έχει φέρει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχουν στη σύνθεσή τους τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ, που περιμένει την γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Μπόσκαν: «Ήρθαμε για την έκτη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ήρθαμε στην Ορεστιάδα με μοναδικό στόχο  να πετύχουμε την έκτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμείνουμε στην κορυφή. Δεν μας απασχολεί η κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το δικό μας παιχνίδι και να παρουσιαζόμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Σε όλους τους αγώνες από την αρχή ως το τέλος».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button