ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Αθήνα για Θρύλο ο Μπέντο!

133616

Στην χώρα μας βρίσκεται απο το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) ο Πορτογάλος τεχνικός, ώστε να θέσει στην τελική ευθεία την συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) ο Πάουλο Μπέντο, ώστε να θέσει στην τελική ευθεία τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό για την αναληψη της τενχικής του ηγεσίας.

Ο 47 χρονος  Πορτογάλος και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης έμεινε ελεύθερος προ ημερών από την Κρουζέιρο και πλέον απέχει μία ανάσα από την ανάληψη της τενχικής ηγεσίας του Θρύλου!

Ο Μπέντο που προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίκτορ Σάντσεθ μετά την εμπολή που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις με τον Λεονάνρτο, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας  συνέχισε στην πρώτη ομάδα μέχρι το 2009 και στη συνέχεια ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας έως στο 2014, όμως το Σεπτέμβριο μετά την ήττα από την Αλβανία με 1-0 για τα . προκριματικά του EURO 2016, απολύθηκε και την θέση του πήρε ο Φερνάντο Σάντος.

 

Ο Μπέντο  εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη του Μάρκο Σίλβα, τον Κάρλος Γκονζάλβες κι εφόσον υπογράψει αυτόματα θα γίνει ο τέταρος κατά σειρά Πορτογάλος προπονητής που αναλάμβάνει τα ηνία του Θρύλου μετά τους Λεονάρντο Ζαρντίμ, Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button