ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σημαντική νίκη ψυχολογίας!»

Στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου επί της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

 

Ο Ολυμπιακός με τον τεράστιο θρίαμβό του στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 79-80 απέδειξε έμπρακτα ότι επιστρέφει!

Η αγωνιστική κοιλιά του προηγούμενου μήνα ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πλέον βάζει πλώρη για μία θέση στην πρώτη τετράδα, που χαρίζει το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά. Στον δρόμο για το Final – 4 του Βελιγραδίου!

Ο αρχιτέκτοανς αυτού του σπουδαίου «διπλού» Γιάννης Σφαιρόπουλος, δε θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την τεράστια νίκη, αλλά και τον χαρακτήρα που έβγαλαν οι παίκτες του σ μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης:

«Νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι του αγώνα. Με την καλή άμυνα ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν επιτρέψαμε στην Ρεάλ να παίξει το παιχνίδι της, με αιφνιδιασμούς και γρήγορες καταστάσεις, με πολλά σουτ σποτ απ, καθώς έχουν καλούς σουτέρ.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ντέρμπι μέχρι τέλους. Και θεωρώ ότι στο τέλος παίξαμε μία ή δύο καλές άμυνες και πήραμε το παιχνίδι. Είναι μια σημαντική νίκη επειδή πρώτα απ’ όλα παίξαμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, ένα από τα φαβορί για να φτάσουν στο Final Four. Είναι σημαντική, επίσης, για την ψυχολογία μας και για την βαθμολογία, επειδή έχουν δύο νίκες εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button