ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε τρομερή κατάσταση ο Πάρντο!

Εξαιρετική εμφάνιση από τον διεθνή Κολομβιανό εξτρέμ του Ολυμπιακό στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

 

Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία της καθιέρωσης στον Ολυμπιακό από τα μαλλιά παρουσιάζεται ο Φελίπε Πάρντο και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει περίτρανα με την απόδοσή του τόσο στα φιλικά παιχνίδια, όσο και με την διάθεση που επιδεικνύει στις προπονήσεις.

Ο 27χρονος Κολομβιανός εξτρέμ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Ναντ και την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας θυμίζει έντονα τον παίκτη, που θαυμάσαμε όλοι στο διάστημα της πρώτης του σεζόν στον Θρύλο εκτοξεύοντας στα ύψη την ποιότητα από την δεξιά πτέρυγα.

Στο διάστημα όπου χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πάρντο αποτέλεσε μία μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα των Αρκάδων, συνεργάστηκε πολλές φορές άψογα από την πλευρά του με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που ανέβαινε, βοηθώντας στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Επίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές, που απείλησε ακόμη και για γκολ, με αποκορύφωμα την φάση του 35ου λεπτού, όπου ελίχθηκε όμορφα και πλάσαρε πα΄νω στην κίνηση, υποχρεώνοντας τον Γιώργο Αθνασιάδη σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.

Σαφέστατα, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον πολύ ποιοτικό Πάρντο, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που τον περιμένουν κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου για τον τρίτο προριματικό γύρο του Champions League.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button