ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σήμερα υποδεχόμαστε τους Πρωταθλητές Ευρώπης!»

Την υπερηφάνειά του για τον άθλο της ομάδας Πόλο Ανδρών εξέφρασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, δίνοντας … ραντεβού στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου για την υποδοχή.

 

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει από το βράδυ του Σαββάτου την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής από την ομάδα Πόλο Ανδρών, με την παλικαρίσια νίκη με 9-7 στον τελικό του Final-8 της Γένοβα κόντρα στην οικοδέσποινα Προ Ρέκο

Με αφορμή την υποδοχή … ηρώων που ετοιμάζουν στον Θρύλο για τους κατακτητές της ευρωπαϊκής κορυφής αθλητές του Θοδωρή Βλάχου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς με μήνυμά του έσπευσε να δώσει ραντεβού με τους οπαδούς της ομάδας στον Ναό.

Αναλυτικά:

«Σήμερα υποδεχόμαστε τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Καραισκάκη και πανηγυρίζουμε γι αυτό που έχει καταφέρει ο Σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια, να σηκώνει δηλαδή παντού στον κόσμο ψηλά την ελληνική σημαία. Γι αυτό αναβάλλω για αύριο τις απαντήσεις που θα πάρουν τα «επαναστατικά» χορηγούμενα καθεστωτικά πληκτρολόγια τύπου Καρτερού και Βαξεβάνη, η ντροπή της αριστεράς και θα τους γράψω αύριο για τη ΧΟΥΝΤΑ που ζούμε! Αύριο λοιπόν… Τίποτα δε θα πέφτει κάτω.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ στις 16:30 ΣΤΟ ΝΑΟ…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button