Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάρωσε τα βραβεία ο Θρύλος!

thrylosdab

Ο τίτλος του MVP αλλά και του καλύτερου γκολ της έκτης αγωνιστικής κατέληξε σε παίκτες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στους Αντρέ Μάρτινς και Μπράουν Ιντέγε αντίστοιχα.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Εκθαμβωτικός, απολαυστικός, αλλά το κυριότερο απόλυτα πειστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι (σ.σ. που λέει ο λόγος) απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο έπιασαν από το … λαιμό τους αντιπάλους τους και με εμφάνιση και καρδιά πρωταθλητή, τους υποχρέωσαν σε βαριά ήττα με 3-0, δείχνοντας σε όλη την Ελλάδα ποιός παραμένει το απόλυτο αφεντικό και ο Αυτοκράτορας στην χώρα μας!

Μάλιστα ήταν τόσο ισoπεδωτική η ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ώστε να καταλήξουν σε παίκτες του, τόσο το βραβείο του ωραιότερου τέρματος, όσο και το αντίστοιχο του MVP της  έκτης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα, το γκολ του Μπράουν Ιντέγε, με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε τον δρόμο προς τον θρίαμβό του επί της ΑΕΚ αναδείχθηκε το κορυφαίο, λόγω και του τεράστιου βαθμού δυσκολίας, αλλά και του κινηματογραφιού συνδυασμού των Μάρτινς, Φορτούνη, Σεμπά, πριν η μπάλα καταλήξει στα πόδια του διεθνούς Νιγηριανού φορ για το 1-0

Ο 27χρονος επιθετικός συγκέντρωσε 25,76% στην ψηφοφορία, ενώ στην ψηφοφορία ακολούθησε εκείνο του Βιντάλ (ΠΑΣ Γιάννινα) με 23, 32% απέναντι στην Κέρκυρα.

Όσο για τον Αντρέ Μάρτινς, ο Πορτογάλος χαφ αναδείχθηκε με το …σπαθί του MVP  της έκτης αγωνιστικής, αφού με την ηγετική του παρουσία και το πανέμορφο γκολ που σημείωσε στο 64’ πήρε στις πλάτες του στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στη σπουδαία νίκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button