ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάρωσαν οι κοριτσάρες

Σαν σε προπόνηση τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν με 25-2 του ΝΟ Ρεθύμνου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και ολοκλήρωσαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στην Α’ φάση του πρωταθλήματος. Ο Χάρης Παυλίδης έκανε αρκετές δοκιμές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νεαρά κορίτσια εν όψει και των δύσκολων υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε χωρίς τις Διαμαντοπούλου, Έγκενς και Μαργαρίτα Πλευρίτου, άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στο Παπαστράτειο, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη από τη θέση της φουνταριστού. Η Ελευθερία Πλευρίτου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πέτυχε το 2-0. Την ίδια ώρα η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, δεν επέτρεψε στο Ρέθυμνο, να απειλήσει το τέρμα της Ιωάννας Σταματοπούλου. Η Γκόφερς ήταν αυτή που διαμόρφωσε το 3-0. Με δυο συνεχόμενα γκολ στην κόντρα οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 6-0 για να ολοκληρωθεί το πρώτο οκτάλεπτο στο 7-0 με την Γκόφερς να έχει πετύχει τρία τέρματα. Με δυο συνεχόμενα γκολ από τη θέση της φουνταριστού, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, που πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα σε αυτή την περίοδο, έκανε το 9-0 για τον Ολυμπιακό, λίγο πριν τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν να πιέζουν στην άμυνα, έφευγαν γρήγορα στην κόντρα και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 12-0.

Με τον αγώνα να εξελίσσεται σε μονόλογο, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Χάρης Παυλίδης, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες και στη Χάνα Μπάγκλινγκ η οποία ενσωματώθηκε τελευταία με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού αγωνίστηκε η Σταυρούλα Δουρέκα. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» πρόσθεσαν ακόμα πέντε τέρματα στο ενεργητικό τους, για το 17-0. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 25-2 και τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με επτά τέρματα και την ακολούθησαν οι Ελευθερία Πλευρίτου και Αλεξάνδρα Ασημάκη που πέτυχαν από τέσσερα.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 5-0, 5-0, 8-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 4, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Κανετίδου, Γκόφερς 3, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 7, Δουρέκα, Παπαναστασίου 1, Φουντωτού 2,

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καρυπίδου Μ., Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Ε., Συριανόγλου, Σολανάκη, Καρυπίδου Η.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button