Χωρίς κατηγορία

Ρεζίλι των… σκυλιώνε!!!

Τύφλα να χει ο Θανάσης Βέγγος με την αλησμόνητη ατάκα της ταινίας “ένα ασύλληπτο κορόιδο όταν έγινε ρεζίλι σε όλη τη γειτονιά μετά το κράξιμο από τον κύριο Χαρούπογλου!

Κάπως έτσι, η χώρα μας έγινε ξανά ρεζίλι διεθνώς με τα όσα εκτυλίχθηκαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αφιέρωσαν αρκετά χτυπήματα στα πληκτρολόγιά τους για να περιγράψουν αυτό το μπάχαλο που έγινε στην Αθήνα και το οποίο ξεκίνησε δύο μέρες και δύο νύχτες πριν τον τελικό. Κοινώς, η Ελλάδα έγινε άλλη μία φορά “ρεζίλι των σκυλιώνε” που θα έλεγε και ο Θανάσης Βέγγος. Τον οποίο βέβαια κακώς εμπλέκουμε εδώ αφού υπήρξε κοσμοαγαπητός και λάτρης του καλού ποδοσφαίρου μέσα στα φίλαθλα πλαίσια και τον σεβασμό που πρέπει να διέπει τον αντίπαλο. Το εντελώς αντίθετο από αυτά δηλαδή που βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό σε συγκεκριμένα γήπεδα. Όμως η ατάκα του τα περιγράφει στο έπακρο… Ρεζίλι των σκυλιώνε!

Τα δημοσιεύματα μάλιστα δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στις μάσκες με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη που χρησιμοποίησαν μερικοί για να πανηγυρίσουν αναφέροντας πως “χρησιμοποίησαν μάσκες με την μορφή του τιμωρημένου ιδιοκτήτη της ομάδας Ιβάν Σαββίδη”.

Το Reuters αναφέρεται στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, ενώ η SUN αναφέρει πως οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συνεπλάκησαν σε απίστευτες σκηνές καθώς το κέντρο των Αθηνών μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.
Τέλος η Daily Mail ανέφερε πως “η Αθήνα βυθίστηκε στην βία και στα επεισόδια με την αστυνομία να έχει να αντιμετωπίσει τους οπαδούς από τα αντίπαλα κλαμπ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Είπαμε… γιορτή ήταν και τώρα ήρθαν τα μεθεόρτια…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button