ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόβα τζενεράλε για Θρύλο

Τα αποκαλυπτήριά του για την νέα σεζόν μπροστά στο ένθερμο κοινό του πραγματοιποιεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης (21:00, NS1).

 

Την ευκαιρία να «μετρήσει» τις δυνάμεις του ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων με αντίπαλο την Παριτζάν Βελιγραδιου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League  θα έχει ο Ολυμπιακός στο αποψινό φιλικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (21:00, NS1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν τα αποκαλυπτήριά τους μπροστά στο ένθερμο κι απαιτητικό κοινό τους στον Ναό, φιλοξενώντας τους Αρκάδες σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικής πρόβας, ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεών του με την πρωταθλήτρια Σερβίας.

Ο Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας των περισσότερων παικτών του, όπως επίσης και να προχωρήσει σε σειρά δοκιμών .

Στα αξιοσημείωτα, περνάει η παρουσία των πολλών νεοαποκτηθέντων παικτών, που κοσμουν το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, που αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξηης για τον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Καρσελά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρομαό, Βούκοβιτς, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Γιαννιώτης, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μάρτινς, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ και Σκαφίδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button