ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωινός περίπατος για τους Εφήβους

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ η Κ-17 του Θρύλου καθώς επιβλήθηκαν με 4-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έτσι οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο  στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από πολύ νωρίς τα ηνία του ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με τον Κατσαβάκη. Ο Θρύλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα στο 38’ με τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος έκανε το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.  Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης, και κατάφεραν  πάλι με τον Κατσαβάκη να κάνουν  στο 60’ το 3-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν στη συνέχεια με τον Κάτσικα στο 63’ σε 3-1 όμως η  απάντηση  της ομάδας μας ήταν άμεση με τον Σουρλή, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς και έγραψε  το 4-1. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει στο 76’ με τον Γκέγκα.

ΑΕΚ: Καλούδης, Κουρέας (46’ Χριστόπουλος), Ματζουρανάκης, Γκέγκα, Θεοδώρου, Πανταζέλος (87’ Μαχαίρας), Κάτσικας, Κορομηλάς (79’ Κώτσιος), Σταμούλης, Παναγιωτόπουλος (46’ Τσαρούχας), Μιχόπουλος.

Ολυμπιακός : Τζολάκης, Τζόρβας (79’ Παπαδόπουλος), Κεραμιδάς, Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας (68’ Μούκα), Θεοδωρίδης (46’ Αρσενίδης), Γεωργακόπουλος, Σταμούλης (57’ Σουρλής), Ντότης (72’ Λιάτσος), Κατσαβάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button