ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προχωράει σταθερά! (pic)

Νικών συνέχεια για τον Πρωταθλητή και Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ Ολυμπιακό και σήμερα Παρασκευή στο Βραχάτι! Το καλό του πρόσωπο σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι  έδειξε ο Ολυμπιακός, με τους πρωταθλητές να επικρατούν μετά από μία πολύ ωραία αναμέτρηση του Παμβοχαϊκού με 2-3 σετ, και παρά τη δυσκολία που έκρυβε ο αγώνας, έδειξαν ότι μέρα με την μέρα βρίσκονται σε όλο και καλύτερη αγωνιστική κατάσταση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μιας περιόδου που το ζητούμενο είναι να παραμείνει στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος, η κατάκτηση του νταμπλ και ότι καλύτερο μπορεί και φέτος στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο σετ βρήκε τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 25-16. Στο δεύτερο ο Θρύλος εξακολουθούσε να ψάχνει να βρει τα πατήματά του, αφού ο προπονητής του Φερνάντο Μουνιόθ έκανε πολλές δοκιμές με αποτέλεσμα να μην τα… βρει όπως ήθελε τα πράγματα! Κάπως έτσι έγινε το 1-1 στα σετ με 22-25 σκορ υπέρ του Παμβοχαϊκού.

Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-22 και στο τέταρτο ο Παμβοχαϊκός ισοφάρισε ξανά!

Τελικά η νίκη ήρθε στο tie break για τον Ολυμπιακό με 16-14.

Μία πολύ όμορφη πραγματικά αναμέτρηση για όσους την παρακολούθησαν και τα δείγματα γραφής που δίνει ο Ολυμπιακός εξακολουθούν να είναι πολύ θετικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button