ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Προτεραιότητα τα παιχνίδια στην Ευρώπη»

Το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

 

 

Ο Ολυμπιακός έκανε θετικό «ποδαρικό» στο 2018 επικρατώντας με το επιβλητικό 23-7 του Απόλλωνα και συνέχισε την απόλυτη κούρσα του προς την κατάκτηης και του φετινού τίτλου.

Ο προπονητής του των «ερυθρόλευκων» Θοδωρής Βλάχος, ωστόος, στις δηλώσεις του ζήτης εακόμη μεγαλύτερη προσήλωση από τους παίκτες του

«Κατ αρχήν, καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ήταν ένα ξεκίνημα κάπως νωθρό από την πλευρά μας σήμερα. Πέντε γκολ στα πρώτα δυο οκτάλεπτα είναι πολλά για την ομάδα του Ολυμπιακού. Από της δυο του μηνός που ξαναβρεθήκαμε κάνουμε ήδη πολλή προπόνηση και είναι κάποια σημάδια που δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Στο δεύτερο μισό, σοβαρευτήκαμε, παίξαμε όπως μπορούμε και ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Ο ρυθμός πλέον είναι να έχουμε δυο παιχνίδια κάθε βδομάδα, προετοιμαζόμαστε για αυτό, ξεχωρίζουμε κάποια παιχνίδια αλλά κακά τα ψέμματα στην παρούσα φάση προτεραιότητα μας είναι τα παιχνίδια του ομίλου στην Ευρώπη. Εκεί θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο και θετικά αποτελέσματα και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Φουντούλης: «Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ταχύτητα»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που αν και ανέβηκε φέτος στην κατηγορία έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια ότι παλεύει και παίζει δυνατά. Αρέσκεται στο γρήγορο στυλ παιχνιδιού, στην επαφή και για εμάς ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν πολύ καλό στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Προερχόμασταν από ολιγοήμερες διακοπές λόγω εορτών και λίγη ένταση μας έκανε καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κατά πολύ ταχύτητα και παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button