ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύχρονος Προεδράρα των τίτλων!

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης και όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχεται ολόψυχα να τα χιλιάσει και πάντα Κούπες.

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι για τον Μιχάλη Κουντούρη η σημερινή ημέρα! Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού γιορτάζει τα γενέθλιά του και ολόκληρη η οικογένεια του Θρύλου κι εμείς εδώ φυσικά στο Redaroume.gr του ευχόμαστε ολόψυχα γερός, δυνατός και πάντα επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων!

Ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2011 ανέλαβε τη Προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, παρέλαβε κυριολεκτικά … καμένη γη από την κακοδιαχείριση του προηγούμενου διοικητικού καθεστώτος και μία «τρύπα» δέκα εκατ. ευρώ.

Με την τέλεια οικονομική διαχείριση, την μεθοδικότητά του, το μεράκι του, αλλά και την εξαιρετική του συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κάνει πανίσχυρο τον Θρύλο σε όλα τα τμήματα, τα οποία διεκδικούν ευρωπαϊκούς τίτλους!

Με αποκορύφωμα τη ομάδα πόλο γυναικών, η οποία επί ημερών του έχει κατακτήσει τρεις ευρωπάικούς τίτλους 1 LEN Trophy (2013-2014), 1 Ευρωλίγκα (2014-2015) κι 1Σούπερ Καπ (2015-16).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button