ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περηφάνια για την Θύρα 7

Έχουν περάσει δύο μέρες από τον αγώνα που δώσαμε στο Ρέντη εναντίον της τουρκικής ομάδας. Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το πόσο υπερήφανοι νιώσαμε όταν ακούσαμε αυτά τα λόγια!

Έχει τελειώσει ο αγώνας και προσπαθούμε να αποτυπώσουμε στα πληκτρολόγια και στους υπολογιστές αυτά που είδαν τα μάτια μας και από αγωνιστικής μεριάς αλλά και από την εξέδρα που είχαν δημιουργήσει φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα παιδιά της θύρας 7 έδωσαν ρεσιτάλ, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στην Ευρώπη! Για αυτό οι άνθρωποι της ευρωπαΐκής ομοσπονδίας του βόλεΐ άρχισαν να δίνουν συγχαρητήρια στους αρμόδιους και τους υπεύθυνους της ομάδας μας αλλά και γενικώς σε όλους τους Έλληνες που ήταν μέσα στο γήπεδο και δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα.

“Δεν έχουνε ξαναδεί πουθενά με τόσο πάθος και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα” έλεγαν χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι επρόκειτο και για μία “μονομαχία” μεταξύ ελληνικής και τουρκικής ομάδας. Η στάση των φιλάθλων ήταν άψογη παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή προκλήθηκαν από μια τουρκική σημαία που έβγαλε παράγοντας της Μπούρσα πίσω απο τους τους πάγκους των δημοσιογράφων. Η απάντηση ήταν μόνο φωνές και προτροπή στην ομάδα να κερδίσουν.

Με αυτό τον κόσμο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button