ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πελάτη έρχεται η σειρά σου! (Video)

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup σε βάρος της Σουργκούτ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (24/3 – 20:00, ΕΡΤ Play1).

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup, το πρόγραμμα του Θρύλου περιλαμβάνει στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα αφού ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της σεζόν.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τους «πράσινους» το Σάββατο (24/3) στις 20:00 (ΕΡΤ Play 1) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με μοναδικό στόχο τη νίκη, ούτως ώστε να ολοκληρώσουν με το απόλυτο «22Χ22» τις υποχρεώσεις τους στη κανονική διάρκεια της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την 1η θέση της βαθμολογίας η οποία ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παράλληλα θέλουν να διευρύνουν στο 25-1 το σερί νικών στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό (σε όλες τις διοργανώσεις) που «τρέχει» από τις 8 Μαΐου 2010 και στο 36-0 αυτών των διαδοχικών νικών σε βάρος των «πράσινων» σε επίπεδο Ερασιτέχνη.

Θυμηθείτε μέσα από τον φακό του Redaroume.gr  πώς είχε επικρατήσει πέρυσι ο Θρύλος των «πρασίνων» με 3-1 στο αντίστοιχο παιχνίδι

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button