ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Παυλίδης: “Να καθορίσουμε το παιχνίδι και να ελέγξουμε τον ρυθμό”

Στην εκπομπή “Μεγάλη μου αγάπη” μίλησε ο προπονητής της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης. Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ,τις διαμαρτυρίες της Καμμένου, αλλά και τον …Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά ο Χάρης Παυλίδης μίλησε:

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να σταθώ στα λόγια που είπε στην ποδοσφαιρική ομάδα ο ηγέτης της ΠΑΕ, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Τα λόγια του έχουν αντίκτυπο στην καρδιά του κάθε Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι που έχουν τα ηνία αυτού του συλλόγου είναι πρώτα οπαδοί του και μετά οτιδήποτε άλλο και γι αυτό είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται πάντα στην κορυφή όλων των αθλημάτων».

Για ιστορικό πρώτο κύπελλο Ελλάδας στο πόλο γυναικών:

«Σαν αθλητής το 1992, το πρώτο μου τρόπαιο με τον Ολυμπιακό ήταν Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι ξεκίνησε η αυτοκρατορία και στο πόλο των Ανδρών τότε. Νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας περισσότερο από την μισή ζωή μου. Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Το κύπελλο Ελλάδας, με το δεδομένο ότι είναι ένας τίτλος που διεξήχθη για πρώτη φορά μας ανέβασε την ψυχολογία. Όταν όλα κρίνονται σε έναν αγώνα το άγχος το έχει το φαβορί. Μπήκαμε πιο αγχωμένα αλλά όταν βρήκαμε την ισορροπία μας στην άμυνα πήραμε το προβάδισμα, την νίκη και τον τίτλο».

Για τις διαμαρτυρίες της κας Αλεξίας Καμμένου:

«Η κυρία Καμμένου και κάποιοι από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης έχουν εκλάβει τη σιωπή μας σαν αδυναμία ή σαν αποδοχή αυτών που λέει. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και για κανένα από τα δύο. Ούτε αδύναμοι είμαστε ως σύλλογος, ως τμήμα, ως άνθρωποι και φυσικά δεν αποδεχόμαστε όλα αυτά που λέει. Εγώ προκαλώ στα 26 παιχνίδια από τα τελευταία 30 που έχουμε νικήσει τον ΝΟΒ, όπως και στα 3 που χάσαμε και στο 1 που έληξε ισόπαλο, να δείτε τις δηλώσεις που έχουν γίνει. Σε όλα υπάρχουν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Εχουμε κερδίσει τη Βουλιαγμένη, σε πρωτάθλημα, σε κύπελλο, σε Ελλάδα, σε Ευρώπη, με Ελληνες διαιτητές και με ξένους διαιτητές. Η κα Καμμένου προσπαθεί να πείσει τον κάθε ένα, όποιον μπορεί να πείσει πως ο Ολυμπιακός κερδίζει λόγω της διαιτησίας. Ακόμη και τις σπάνιες φορές που δεν διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία, όπως το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, είπε «χάσαμε γιατί έβαλε 5 γκολ η Ασημάκη». Λες και η Ασημάκη δεν είναι παίκτρια του Ολυμπιακού ή οι υπόλοιπες παίκτριες δεν δουλεύουν για να βάλει τα 5 γκολ η Αλεξάνδρα. Η στο πιο προηγούμενο είχε πει «ήταν καλή η Σταματοπούλου γι αυτό χάσαμε». Δηλαδή η Σταματοπούλου είναι ξένο σώμα, δεν είναι παίκτρια του Ολυμπιακού; Αυτά είναι αστεία πράγματα και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν. Δημιουργεί κλίμα για τα επόμενα ματς. Ποιος διαιτητής, όταν κάνει επίθεση ονομαστικά σε διαιτητή, θα έρθει να μας παίξει 50-50;

Όπως είπατε ξεκίνησε το 4ο οκτάλεπτο με 11-10 υπέρ μας και σε αυτή την περίοδο που κρίθηκε ο τελικός οι αποβολές ήταν 4 -0 υπέρ της Βουλιαγμένης. Τρεις αποβολές κι ένα πέναλτι κι όλες δοσμένες από τον κ. Μπουδραμή. Επαναλαμβάνω, εκεί που κρίθηκε ο τελικός δεν πήραμε καμία αποβολή εν αντιθέσει με τη Βουλιαγμένη. Δεν έχει βρεθεί κανένας άνθρωπος που να πει πως ο τελικός διαμορφώθηκε από τη διαιτησία. Θα σταματήσω, πλέον, να είμαι ευγενικός, έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Με αυτό τον τρόπο υποτιμά την προσπάθεια των αθλητριών μου. Αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα. Σαν να τους λέει πως δεν κερδίζουν με την αξία τους. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί να έχουμε κερδίσει 26 ματς με τη διαιτησία. Αυτό το καταλαβαίνει κι ένα μωρό παιδί. Αν θέλει να δικαιολογήσει με αυτό τον τρόπο τα δικά της λάθη δεν με ενδιαφέρει. Ας κάνει ό,τι θέλει με τη δική της ομάδα. Δεν θέλω να αναφερθεί ξανά στον Ολυμπιακό. Εχει υπερβεί πλέον τα εσκαμμένα. Εμείς έχουμε άλλη φιλοσοφία. Πέρυσι χάσαμε τον ευρωπαϊκό τίτλο και πρώτα μιλήσαμε για τη δικιά μας την εμφάνιση και μετά τα λάθη που έγιναν».

Για το φάιναλ 4 του Λεν Τρόφι:

«Οι ομάδες που μετέχουν στη τελική φάση του Λεν Τρόφι είναι πολύ δυνατές. Εφέτος δεν έχουν διαφορά από άποψη δυναμικότητας το φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας και του Λεν Τρόφι . Έχουμε να παίξουμε δυο παιχνίδια σε λιγότερο από 24 ώρες. Αυτό θα παίξει ρόλο στο πόσο γρήγορα θα «αδειάσει» η κάθε ομάδα από τον ημιτελικό για να παίξει στον τελικό. Με την Πάντοβα παίζουμε κάθε χρόνο. Είναι πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα καθορίσει το παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι να ελέγξουμε το ρυθμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button