ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παρέλαση» τίτλου στην Τρίπολη!

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για την 10η συνεχόμενη νίκη του και με την συμπαράσταση 2.500  του οπαδών αντιμετωπίζει τον Αστέρα (19:30 – NS1).

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League (19:30 – NS1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που θα τύχουν της συγκλονιστικής συμπαράστασης 2.500 πιστών τους οπαδών, στοχεύουν στην δέκατη συνεχόμενη νίκη τους στην Λίγκα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής. Όπως φυσικά να βγάλουν και από το πρόγραμμά τους ακόμη μία δύσκολη εκτός έδρας αγωνιστική υποχρέωση

Οι παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία δείχνουν απολυτά προσηλωμένοι και αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν τη δέκατη συνεχόμενη νίκη τους και να «αποδράσουν» από την Τρίπολη μ’ ένα πολύ σημαντικό «διπλό» κόβοντας μια και καλή τον …βήχα των ανταγωνιστών τους.

Κι όλα αυτά ενόψει των δύο συνεχόμενων ντέρμπι με την ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Στον Ολυμπιακό είχαν θέσει ως βασικό στόχο εδώ και καιρό να φτάσουν μέχρι την ΑΕΚ με το απόλυτο και πλέον βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την επίτευξη του στόχου τους και είναι ορισκσμένοι, ώστε να τα καταφέρουν.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button