ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Στους τομείς που επέτρεψαν στον ελλιπή Ολυμπιακό να φύγει νικητής από την Πάτρα, στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου

 

Για το εξοντωτικό αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, τη δική του εξαιρετική κατάσταση, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον Προμηθέα αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

 

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος είχε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ καλή απόδοση, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε να έρθει η νίκη τόνισε αρχικά πως «Όταν έχεις μια καλή διαφορά, και με την εμπειρία που έχουμε, θα έπρεπε να διαχειριστούμε το ματς διαφορετικά και με πιο ήρεμο τρόπο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Προμηθέα, έκανε εξαιρετική προσπάθεια. Έφεραν το ματς στους 3 πόντους κι είχαν το τελευταίο σουτ. Έχω δικαιολογία, 5ο παιχνίδι σε 9 ημέρες, το μυαλό κουράζεται κι αυτό κάποια στιγμή, σταματά να λειτουργεί. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και προχωράμε».

 

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Αφήσαμε τον Προμηθέα να βγαίνει στον αιφνιδιασμό, να παίρνει σουτ και ήταν δύσκολη η δουλειά μας. Στο 2ο δεκάλεπτο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, βγάλαμε άμυνες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και αυτό μας έδωσε διαφορά και αυτοπεποίθηση».

 

Για το πώς καλύφτηκαν τα κενά των Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη είπε: «Σίγουρα είναι δύο μεγάλες απουσίες για εμάς. Είχαμε παιδιά που δείξαμε χαρακτήρα. Ο Βεζένκοφ βοήθησε παντού, στα ριμπάουντ, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω για να καλυφθούν οι απουσίες».

 

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: «Είμαι καλά δόξα τω Θεό, είμαι υγιής κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να συνεχίσουμε έτσι».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button