Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Παντού πρωτιές για Θρύλο!

25145408_16513767-limghandler

Σύμφωνα με το διεθνές κέντρο μελετών ο Ολυμπιακός αποτελεί την κορυφαία ελληνική ομάδα και από πλευράς εσόδων στο πέρασμα της τελευtαίας εξαετίας.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το πόσο έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός από τα στενά ελληνικά όρια μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ως μέγεθος και brand name  στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δεδομένα, αλλα και στις αγορές!

Τη στιγμή. όπου οι υποτιθέμενοι εγχώριοι ανταγωνιστές του κλαψουρίζουν ζώντας στην ανυπαρξία τους και το μόνο, που τους ενδιαφέρει, είναι να βρίσκουν τρόπους να ρίχνουν λάσπη, οι διακρίσεις για τον Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού δεν έχου τελειωμό!

Μάλιστα,  το διεθνές κέντρο μελετών για τον αθλητισμό, το οποίο έχει την επωνυμία CIES, ανέδειξε τοξν Θρύλο ως την κορυφαία ελληνική ομάδα, σχετικά με τα έσοδα από μεταγραφές από το 2010 έως το 2016.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας καταλαμβάνουν την 84η θέση στον κόσμο, με τα περισσότερα έσοδα, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 63 εκατ. ευρώ, μόνο από μεταγραφές!

Ακόμα μια τεράστια διάκριση για τον Ολυμπιακό και τη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση κόντρα στις δύσκολες οικονομικά εποχές, όπου βιώνουμε όλοι μας

Δείχνει πως οι παράγοντές του είναι άριστοι στην οργάνωση, έχουν όραμα και το σημαντικότερο διατηρούν μόνιμα τον Θρύλο στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

Back to top button