ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παντελάκης: «Ολα για την πρόκριση»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει στην Πολωνία  την Παρασκευή το απόγευμα την Βίσλα Κρακοβίας  με τους ερυθρόλευκες να έχουν στο μυαλό τους προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους της Εuroleague.

O  Γιώργος Παντελάκης  σε συνέντευξη του πριν από το κρίσιμο παιχνίδι υποστήριξε ότι οι παίκτριες του είναι πανέτοιμες να τα δώσουν όλα, να κάνουν την υπέρβαση και να πανηγυρίσουν εκείνες την πολυπόθητη πρόκριση.

«Προερχόμαστε από ένα πολύ έντονο παιχνίδι . Είδαμε το βίντεο του ματς και εντοπίσαμε τα λάθη μας σε άμυνα και επίθεση. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για την αναμέτρηση στην Πολωνία όμως πιστεύω πολύ στις ικανότητες των αθλητριών μου.

Στο ΣΕΦ κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Δείξαμε ψυχή και χαρακτήρα και νομίζω πως θα έχουμε την ίδια σοβαρότητα και στο δεύτερο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να πραγματοποιήσουμε την υπέρβαση μας. Ξέρουμε τα ατού της Wisla και τον τρόπο που μπορούμε να τα περιορίσουμε.

Θέλουμε πάρα πολύ την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε όλη την ενέργειά μας για να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button