ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος ο Θρύλος για πρόκριση στον τελικό

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού με ξεκάθαρη επιδίωξη την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (23/1, 17:00)

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού  περιλαμβάνουν  «στροφή» στο κύπελλο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στον πρώτο από τους δυο ημιτελικούς του θεσμού, τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (23/1), στις 17:00 (ΕΡΤ3), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης.

 

Ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (30/1), στη Θεσσαλονίκη. Μοναδικές απουσίες για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, είναι ο τραυματίας Θοδωρής Δεληχρήστος και ο Πάτρικ Λέμος.

 

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Αντώνης Κόντης, Νίκος Λιάπης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button