ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίξε κι άσε τους άλλους να… σπρώχνονται!

Τα είδαμε και πάλι στο Αγρίνιο. Στο ίδιο έργο θεατές. Πέναλτι από αυτά που δεν σφυρίζονται ούτε στην… Ουγκάντα δόθηκε στον Δικέφαλο του Βορά, τόσο προκλητικά που σε κάνει να απορείς γιατί τόση… αγάπη προς εκείνους και γιατί τόση στήριξη. Να είναι καλοί οι άνθρωποι για να πάρουν το “μπράβο” από εκείνους που τους έχουν υποχρέωση; Δεν θα μάθουμε ποτέ πιθανότατα. Όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

“Σπρωχτός” πηγαίνει ο ΠΑΟΚ και λίγη ώρα πριν το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης κάθεται στην κορυφή. Εκεί που ο Ολυμπιακός έχει την ιερή πια υποχρέωση να επιστρέψει στις 21.30 όχι για τίποτα άλλο αλλά και γιατί εκεί είναι η φυσική του θέση και για να τους σπάσει τον τσαμπουκά.

Παίζε εσύ Θρύλε κι άσε τους άλλους να τους πηγαίνουν σπρωχτούς διαιτητές και βοηθοί. Αν μπορούσαν να τους το έδιναν από τώρα θα το έκαναν ξεκάθαρα… “Πέτσινα” ή πιο σωστά “αέρινα” πέναλτι, μετακινήσεις οπαδών με τις ευλογίες των αρμοδίων και την ατιμωρησία, η λίστα είναι ατέλειωτη. Σε ένα ματς που… δέκα χρόνια να έπαιζαν δεν θα έβαζαν γκολ ούτε για αστείο.

Τα χουμε μάθει και ξέρουμε ότι απέναντι μας έχουμε κι αυτούς και όλους. Δε θα το δεχτούμε. Δεν πρέπει να το δεχτεί ο Θρύλος. Όσο και αν τους σπρώξουν, ο Ολυμπιακός πρέπει να κόβει το βήχα κόντρα σε όλους και σε όλα.

Για αυτό λοιπόν, ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ! Το 8ο μας ανήκει και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button