Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίζει πάντα και για τον Σπανούλη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης απέναντι στην Ούνικς Καζάν διεύρυνε το σερί των καταπληκτικών του εμφανίσεων, απόντος του αρχηγού του Ολυμπιακού.

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης όλα αυτά τα χρόνια που τιμάει την ιερή ερυθρόλευκη φανέλα .αρέσκεται να «βγαίνει μπροστά» πάντα στα δύσκολα και να ηγείτια της προσπάθειας της ομάδας για νίκες, διακρίσεις και κατακτήσεις τίτλων!

Το ασίγαστο πάθος του, η διάθεση για προσφορά και το γεγονός ότι σε άπειρες περιπτώσεις έχει χρειαστεί να παίξει ακόμη και με … μισό πόδι, στο πέρασμα των χρόνων, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο του Θρύλου!

Μάλιστα, ο 31χρονος φόργουορντ στο Καζάν απέναντι στην τοπική Ούνικς διεύρυνε ακόμη μία αξιομνημόνευτη επίδοση! Αυτή, που τον θέλει να πραγματοποιεί πάντοτε σπουδαίες εμφανίσεις απόντος του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη!

Σ’ ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό με υψηλό βαθμό δυσκολίας, λόγω της ιδιαιτερότητας των πολλών απουσιών, ο Γιώργος Πρίντεζης «βγήκε μπροστά» και ήταν αρχηγός με τα όλα του!

Με 20 πόντους, αλλά και αξιοσημείωτη προσφορά σε όλους τους τομείς,  ηγήθηκε επιθετικά, και υπήρξε μαζί με τον εκπληκτικό Έρικ Γκριν ο πιο καταλυτικός παράγοντας που οδήγησε τον Θρύλο στο έκτο «διπλό» στην πιο απαιτητική Ευρωλίγκα όλων των εποχών.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button