ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήγε Ρέντη ο Μαρινάκης!

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις βρέθηκε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, όπου παρακολούθησε την παρθενική προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας  στο πλαίσιο του Αγιασμού, ενώ είχε συνομιλία με τον Μπέσνικ Χάσι.

 

Την στιγμή, όπου πλέον μετράμε αντίστροφα για την διεξαγωγή των κρίσιμων πρώτων φετινών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει να το παίρνει «επάνω του»!

Ο Πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ελληνικού εδάφους μετά την διαμονή τους στο Γκενκ για το δεύτερο «κομμάτι» του βασικού τους σταδίου προετοιμασίας

Κίνηση η οποία αποδεικνύει περίτρανα το ενδιαφέρον του για τα δρώμενα της ομάδας αλλά και την επιθυμία του να εκφράσει τη στήριξή του στο φετινό εγχείρημα των «ερυθρόλευκων».

Στο πλαίσιο του καθιερωμένου Αγιασμού ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου έδωσε βροντερό παρών μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον προπονητή Μπέσνικ Χάσι.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button