ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν “μασάει”!

Τίποτα δεν έχει να φοβηθεί ο Ολυμπιακός από την κλήρωση που του έτυχε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και που φέρνει στο δρόμο του μία εκ των Παρτιζάν Βελιγραδίου ή Μπουντουκνοστ Ποντγκόριτσα.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει η πρόκριση των δύο υποψήφιων αντιπάλων καθώς απομένει το παιχνίδι ρεβάνς στο Μαυροβούνιο, αλλά τα πράγματα δείχνουν να είναι ήδη πιο ξεκάθαρα κι από το τυπικό της υπόθεσης.

Η Παρτιζάν έχει προβάδισμα σοβαρό και θα πάει στο Μαυροβούνιο με το 2-0 του Βελιγραδίου, επομένως μπορούμε να πούμε ότι αυτή θα είναι η επικρατέστερη αντίπαλος του πρωταθλητή Ελλάδος.

Οι απόψεις για την κλήρωση διίστανται, αλλά η αλήθεια είναι μία και αδιαμφισβήτητη.

Με βάση τα όσα έχει δείξει ο Ολυμπιακός ως τώρα, με βάση τα δείγματα δουλειάς που γίνονται με σωστά, σταθερά και οργανωμένα βήματα σε όλους τους τομείς και πολύ περισσότερο στα αγωνιστικά που μας ενδιαφέρει άμεσα, εάν το εν λόγω παιχνίδι αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα, όπως άλλωστε οφείλει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Και σχετικά με αυτά που είχαν ειπωθεί, ότι δηλαδή “ξεχνάμε τα περσινα”, όχι! Δεν τα ξεχνάμε καθόλου. Γιατί από τα λάθη μας πάθαμε και μάθαμε.

Ο Ολυμπιακός με βάση τα όσα συνέβησαν πέρσι κόντρα στην Μπερ Σεβά θα είναι πολύ πιο “ψυλλιασμένος” και έτοιμος φέτος προκειμένου να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο και να έχει άλλο ένα στον δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button