ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ρέντης εξελίσσεται!

Σε υπερσύγχρονο κέντρο που παρέχει όλες τις ανέσεις μετατρέπεται το προπονητήριο των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απέχει έτη φωτός απ’ όλους τους υποτιθέμενους εγχώριους ανταγωνιστές του έρχεται να πιστοποιηθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο με τις σημαντικές βελτιώσεις, που γίνονται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Σε μία χρονική περίοδο όπου η ομάδα δέχεται λυσσαλέο πόλεμο από κάθε μορφή εξουσίας, οι «ερυθρόλευκοι» εκσυγχρονίζονται σε όλες τις μορφές.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρο στο πλαίσιο της σημερινής (1/3) επίσκεψης του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου ξεναγήθηκε στο νέο γήπεδο Beach Soccer, στα δύο νέα διαμορφωμένα γήπεδο ποδοβόλεϊ, το νέο γήπεδο που φιλοξενεί αγώνες «9Χ9», όπως φυσικά και το ολοκαίνουριο γυμναστήριο, το οποίο είναι αισίως το τρίτο, που κατασκευάζεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων έμεινε ενθουσιασμένος από την περάτωση του εκπληκτικού έργου, το οποίο έρχεται να απογειώσει πολλά επίπεδα την ομάδα

Οι Πειραιώτες βελτιώνουν συνεχώς το προπονητήριό τους, το οποίο πλέον συγκαταλέγεται σ’ ένα από τα πληρέστερα της Ευρώπης, παρέχοντα ςόλες τις ανάσεις στους παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και τους αντίστοιχους της Ακαδημίας.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Close