ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ποντένσε-Ο Μέντες και η προοπτική

Ντάνιελ Ποντένσε. Ενας πραγματικός χορευτής. Για άλλους “υδραυλικός”, για άλλους και ειδικά για τους θιασώτες του Football Manager, το απόλυτο Wonderkid.

Πολλοί ρωτούν, και όχι άδικα αν με τις φετινές του εμφανίσεις, ο Ποντένσε θα κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων.  Δεν είναι και λάθος υπό την έννοια ότι η χρονιά του ήταν και η καλύτερη της καριέρας του.  Εδωσε πολλές ασίστ, σκόραρε αλλά έχει ένα μείον που το βελτίωσε σε ένα σημαντικό, ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Δεν έχει το εύκολο γκολ. Και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν οι σκάουτερ ,ειδικά των μεγάλων ομάδων.

Θα πει κανείς πως αν ο Ποντένσε έβαζε πολλά γκολ  γενικά  στην καριέρα του, ίσως και να μην ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα. Αυτο το μείον βέβαια  εξανεμίζεται απο την προσωπικότητα και τη δυναμική του μάνατζερ του.

Ο Ζόρζε Μέντες είναι ένας εκ των κορυφαίων στο είδος του και έχει πολλές άκρες  και λύσεις για τους πελάτες του. Το μεγάλο ερώτημα είναι λοιπόν,αν ο Μέντες θα συμβουλέψει τον Ποντένσε να συνεχίσει και φέτος στον Ολυμπιακό και να μην  ασχοληθεί με κάτι άλλο ή σύλλογοι από την Αγγλία(Γούλβς;)στην οποία ο Μέντες κάνει κουμάντο θα κινηθούν για να τον κάνουν  δικό τους.  Ο Ποντένσε, πάντως, έτσι όπως τον βλέπουμε, μάλλον θα ήθελε  ένα ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό έχοντας και την προοπτική του  Τσάμπιονς Λιγκ ,αλλά και  την εμπειρία και γνώση της φετινής σεζόν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button