ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρίμ και όλοι οι άλλοι

Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν και προσπαθεί αρχικά να ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε καλοκαίρι υπάρχει και ένα μεγάλο ερωτηματικό που αφορά τον επιθετικό της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει επιθετικό ο οποίος χαίρει της εκτιμήσεως όλων στο μεγάλο λιμάνι. Και δεν είναι άλλος από τον Καριμ Ανσαριφαρντ. Ο Ιρανος ασσος που εκανε ενα εκπληκτικο Μουντιαλ με την φανελα της εθνικης του ομαδας εχει προσελκυσει αρκετά βλέμματα από το Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Τουτο σημαίνει πως ενδέχεται να φτάσει και πρόταση για τον Ανσαριφαρντ στα γραφεία του Ολυμπιακού. Και μάλιστα δεν αποκλείεται μετά την παρουσία του στο Μουντιάλ να είναι κοντά στην αγοραστική αξία που του έχει ορίσει ο Ολυμπιακός.

Εαν ωστόσο ο Ιρανός παραμείνει στον Ολυμπιακό, τότε δύσκολα θα γίνει καποια άλλη κίνηση για την γραμμή κρούσης. Κι αυτό διότι όπως αναφέραμε ο περσινός πρώτος σκόρερ του Θρύλου χαίρει της εμπιστοσύνης όλων. Αν όμως αποχωρήσει τότε θα μπουν στο πλάνο… όλοι οι άλλοι που ακούγονται, γράφονται η δεν έχουν ακουστεί ακόμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button