ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο 12ο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7

Δυναμικό παρών στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο οπαδών του Ολυμπιακού έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Με παρόντα τον Γιώργο Αγγελόπουλο διεξάγεται το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο εκ των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από διάστημα έξι ετών  σε Παγκόσμιο Συνέδριο Οπαδών.

Μάλιστα, η παρουσία του εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρόλευκων» να έχει τη δική της σημασία, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου ο μπασκετικός Ολυμπιακός κάνει τη δική του επανάσταση κόντρα στο σάπιο κατεστημένο που διοικεί τις τύχες του σαθρού κατασκευάσματος του ελληνικού μπάσκετ!

Για όσους δεν θυμούνται η προηγούμενη φορά όπου ο εκ των Προέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε «παρών» στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 ήταν το 2013. Λίγο μετά το Final Four του Λονδίνου, όταν οι Πειραιώτες κατέκτησαν το τρόπαιο για δεύτερη σερί σεζόν.

Από τότε, για τους λόγους τους, οι πρόεδροι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, φρόντιζαν να απέχουν. Φέτος, όμως, άλλαξαν τα δεδομένα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το παρόν στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, το οποίο διεξάγεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button