ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Το ψάξιμο για φορ και η βελτίωση

Το είπε απόλυτα και ξεκάθαρα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για επιθετικό. Οχι ότι ήταν κάτι άγνωστο απλά επήλθε η επιβεβαίωση.

Για  ακόμα μία , πάντως, στο Καραϊσκάκη, ζήσαμε ένα ματσάκι άγχους. Και αυτό γιατί η ομάδα,  από ένα σημείο και πέρα, έμοιαζε να μην έχει αγωνιστικό προσανατολισμό.  Η μάλλον πιο σωστά έπαιζε άναρχα με την είσοδο του Νάτχο. Δεν υπήρχε μία αρχή και ένα τέλος  και αυτό έδινε το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να ελπίζει μετά το γκολ του Καμαρά.

Και οκ ,ο Παναιτωλικός δεν έκανε και τίποτα φοβερό ,αλλά αυτά τα τελευταία λεπτά που οι Αγρινιώτες  έδειχναν έφεραν και ένα λογικό εκνευρισμό στην εξέδρα.

Αυτό που μετράει πάντως ,είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα έπαιξε όπως θέλει ο προπονητής. Πίεση ,δυναμική και κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο.

Πρέπει πάντως να μείνουμε σε αυτό που είπε ο κόουτς. Οτι δουλεύουν  καθημερινά  και είναι αλήθεια για να υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς. Και έστειλε το μήνυμα ότι η ανορθογραφία που υπάρχει με την έλλειψη του Killer φορ θα φτιαχτεί με μεταγραφή..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button