ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ γενέθλια στο Λιμάνι, ατέλειωτα χαμόγελα! (vids)

Σήμερα ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει γενέθλια και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια του έχει ευχηθεί ολόψυχα τα χρόνια πολλά. Αυτά είναι και τα όγδοα γενέθλια που γιορτάζει ενώ βρίσκεται στο τιμόνι των μόνιμων πρωταθλητών Ελλάδος!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ερχόμενος στο μεγάλο Λιμάνι για να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου, τον Ιούνιο του 2010 περίπου ένα μήνα πριν την ημέρα των γενεθλίων του είχε υποσχεθεί στον κόσμο το πρωτάθλημα. Τότε ήταν που ο Ολυμπιακός είχε χάσει το πρωτάθλημα, είχε χάσει τις ελπίδες του, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήρθε για να του ξαναδώσει το όραμα που έλειπε κυρίως από τον κόσμο του Ολυμπιακού, μιλώντας με λόγια απλά, “ζεστά” και Ολυμπιακά πάνω από όλα.

Και το έκανε πράξη. Μάλιστα στην πρώτη φιέστα υποσχέθηκε άλλα 20 πρωταθλήματα! Κι από τότε, κάθε χρόνο που είναι τα γενέθλιά του έχει να προσφέρει ακόμη μία κούπα στον Ολυμπιακό! Οκτώ γενέθλια γιορτάζει ο Πρόεδρος στον Ολυμπιακό και επτά είναι οι κούπες του πρωταθλητή που μας έχει φέρει καθώς και τρία νταμπλ.

Kαι μην ξεχνάμε, έχει δώσει μία υπόσχεση! Εμείς δεν το ξεχνάμε αλλά κάποιοι άλλοι προσπαθούν να το ξεχάσουν!!!!! Αλλά ο Ολυμπιακός τους το… υπενθυμίζει κάθε χρόνο!

Το 2011

Το 2012

Το 2013

To 2014

To 2015

To 2016

To 2017

Και Κύπελλα έχουμε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close