ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Top 5 φετινές κερκίδες της Θύρας 7 μέσα από το φακό του Redaroume (vid)

Η σεζόν ολοκληρώνεται την Κυριακή στο ΣΕΦ. Με τον τελικό των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παιχνίδι που αν ο Θρύλος το κατακτήσει παίρνει προίκα το 3ο σερί πρωτάθλημα κάτι που το θέλει όσο τίποτα.

Είπαμε… Η τεχνολογία έχει προοδεύσει πολύ αλλά όχι τόσο ώστε να έχουμε… πλάνα από την εξέδρα πριν καν γίνει ο αγώνας, για αυτό το Redaroume, θέλει να δώσει ώθηση σε όλους τους φίλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή ώστε να δημιουργήσουν την καλύτερη κερκίδα της χρονιάς.

Ακολουθούν μερικές… ιδέες! Κοινώς, επιλέξαμε τις 5 κορυφαίες κερκίδες τις οποίες δημιούργησε φέτος η Θύρα 7 και τις κατέγραψε το Redaroume με τον φακό του. Μιλάμε απλά για ανατριχίλα. Μιλάμε απλά για ιστορία.

Αφήνουμε τα βίντεο να μιλήσουν από μόνα τους…

Ιδού οι 5 καλύτερες κερκίδες της χρονιάς:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΟΥΡΣΑ 11/4/2017

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός του βόλεϊ γυναικών στο Ρέντη. Είναι βέβαιο πως το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” δεν έχει ξαναδεί παρόμοια κερκίδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού απλά έδωσε ρεσιτάλ υποστήριξης εκείνο το βράδυ. Κερκίδα που πέρασε το δίχως άλλο στην ιστορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ 4/6/2017

Πρόσφατο και… άκρως δυνατό! Ο τρίτος τελικός Α1. Όμως είπαμε! Αυτήν την Κυριακή χρειάζεται ακόμη περισσότερο φωνή από όλους μας. Τα decibel πρέπει να φτάσουν στον Θεό! Μέχρι τότε, θυμηθείτε τι έκανε η Θύρα 7 στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 14/5/2017

Πέμπτος τελικός της Α1 πόλο. Τα… γνωστά! Επική νίκη και κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις κοριτσάρες του πόλο, επικός λαός στην εξέδρα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6/11/2016

Άλλη μία τρομερή κερκίδα που δημιούργησε η Θύρα 7 στο Καραϊσκάκη. Μπορεί να… καθυστερήσαμε να δούμε ντέρμπι καθώς άρχισε με αρκετά λεπτά καθυστέρηση, αλλά έπρεπε να ξεκαθαριστεί πως δεν… περνάμε ΚΤΕΟ!!! Επειδή μερικοί είχαν εξαπολύσει κατηγορίες πως λόγω… καπνογόνων δεν μπορούσαν να παίξουν και έχασαν!!! Να γελάσουμε ξανά, ή αρκεί όσο γελάσαμε τότε;

8/2/2017

Μπορεί να μην ήταν σε αγώνα το συγκεκριμένο βίντεο, όμως έγινε προκειμένου να τιμηθεί η ερυθρόλευκη εξέδρα του Ουρανού. Εκεί δηλαδή που κάθε Κυριακή βρίσκονται τα αδέρφια μας που χάθηκαν τόσο άδικα στην τραγωδία της Θύρας 7 την 8η Φεβρουαρίου του 1981. Οι φίλαθλοι δεν ξεχνούν και πάντα θα τιμούν αυτά τα παιδιά που έπεσαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 φωνάζοντας το όνομα του Θρυλικού Ολυμπιακού… Κάθε χρόνο η μνήμη τους τιμάται με ευλάβεια και σεβασμό. Έτσι συνέβη και φέτος, έτσι θα συμβεί και του χρόνου, και του παραχρόνου και για πάντα.

Γιατί ο Λαός του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει ποτέ…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button