ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεπέρασαν τις 4.000 οι ανανεώσεις καρτών

thumbnail (1)

Όπως έγινε γνωστό, πάνω από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ήδη προμηθευτεί τις νέες του κάρτες ανανεώνοντας την μόνιμη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στο πυρετό της νέας αγωνιστικής περιόδου ζουν και αναπνέουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Σε καθημερινή βάση αρκετοί φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας σπεύδουν, ώστε να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους για την προσεχή σεζόν, η οποία θα βρει τον Ολυμπιακό να μπαίνει από νωρίς στη διαδικασία των προκριματικών αγώνων του Champions League.

Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πάνω από 4.000 οπαδοί του Θρύλου έχουν ανανεώσει τη μόνιμη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη επιθυμία τους να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι παλαιοί κάτοχοι λοιπόν έχουν στη διάθεσή τους ακόμα περίπου 12 ημέρες για να ανανεώσουν τις κάρτες τους, ενώ από τις 30 του μηνός και μετά, θα διατίθενται οι νέες κάρτες για τους νέους κατόχους.

Με βάση όλες τις ενδείξεις και λαμβάνοντας υπόψη το γεογνός ότι εντός των ημερών ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης θα ανακοινώσει τις νέες μεταγραφικές …βόμβες του καλοκαιριού, όλα συντείνουν στο γεγονός ότι και την νέα σεζόν ο Ναός προβλέπεται αν είναι ιδιαίτερα …καυτός!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button